ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Korff γεννήθηκε στην Ιταλία τη δεκαετία του 1970 ως μία μάρκα καλλυντικών για φαρμακεία, χάρη σε καινοτόμες φόρμουλες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Το 2009 η Korff εισήλθε στον όμιλο Ganassini και πέτυχε τον τέλειο συνδυασμό αισθητικής, καινοτομίας και τεχνολογίας.

Αποκλειστικές φόρμουλες και πολυδιάστατες υφές, συνυπάρχουν αρμονικά με τεχνολογίες αιχμής, σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, μεθοδολογίας και δεοντολογίας.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΤΥΧΗ

Η φαρμακευτική παράδοση και η δεοντολογία στην μεθοδολογία αντιπροσωπεύουν την επιστημονική προσέγγιση της μάρκας. Χάρη στα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου Ganassini, κάθε προϊόν Korff είναι αποτέλεσμα μελέτης και προσεκτικής επιλογής της σύνθεσης, η οποία ακολουθείται από αυστηρή επιλογή πρώτων υλών. Αυστηρά πρότυπα εφαρμόζονται σε κάθε προϊόν για τον έλεγχο της ποιότητας, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας.
Ποιότητα: μοναδικά καινοτόμα σκευάσματα που συνδυάζουν πρωτοποριακά συστατικά με ευρέως γνωστά, καθώς και πολύτιμα συστατικά με μοντέρνα. 
Ασφάλεια: όλα τα προϊόντα ακολουθούν αυστηρές διαδικασίες για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, όπου κάθε τεστ είναι η βασική προϋπόθεση για τις ακόλουθες δοκιμές. Δοκιμή ευστάθειας, δοκιμή συμβατότητας, κλινικές και δερματολογικές δοκιμές. Όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται και ελέγχονται για την επαλήθευση των επιπέδων νικελίου, κοβαλτίου, χρωμίου, παλλαδίου και υδραργύρου, τα οποία είναι τα κύρια μέταλλα που ευθύνονται για την ευαισθησία του δέρματος.
Αποτελεσματικότητα: όλα τα είδη ελέγχονται για να επαληθευτεί η αποτελεσματικότητά τους. Όλα τα αναφερόμενα στη συσκευασία επιβεβαιώνονται με κλινικές και οργανικές δοκιμές.

Η ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ

Όλα τα προϊόντα Korff στοχεύουν στην παροχή απόλυτης αισθητικής ικανοποίησης. Μεταξένιες και ανάλαφρες υφές μετατρέπουν τη ρουτίνα περιποίησης σε μια στιγμή απόλυτης ευχαρίστησης. Χρώματα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας που ενισχύουν τα μάτια, τα χείλη και την επιδερμίδα. Εκλεπτυσμένα και ανάλαφρα αρώματα κρατούν το σώμα σας σε μια ζεστή αγκαλιά. Πολύτιμη και κομψή συσκευασία. Πλήρως ανεπτυγμένες σειρές προϊόντων που κοσμούν και αναδεικνύουν κάθε στιγμή της ημέρας.